Η Εταιρεία Μας

Κάποια πιάνονται στον ύπνο και κάποιοι σας πιάνουν στον ύπνο και κάποιοι κοιμούνται σαν Βασιλιάδες.

KingStrom ανατομικά, υποαλλεργικά στρώματα με υλικά που ξεχωρίζουν.. λεπτομέρεια που προκαλεί.

Διασφαλίστε τον πιο ονειρεμένο ύπνο βελτιώνοντας τη ποιότητα ζωής σας.

Για ύπνο βασιλικό!


Η εταιρία ιδρύθηκε το 1965 από τον κο. Ευάγγελο Ψύχο με έδρα τα Τρίκαλα και δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή χειροποίητων στρωμάτων. Πρωταρχικός στόχος η ποιότητα των υλικών και η αφοσίωση του στο έργο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποιείτε αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού για παραγωγή στρωμάτων με ελατήρια.

Στη συνέχεια εισέρχονται στην εταιρία οι υιοί ως έτεροι κος. Κωνσταντίνος Ψύχος και κος. Αθανάσιος Ψύχος. Έχοντας πίστη, όρεξη και αγάπη καταφέρνουν να ενισχύσουν τη δραστηριότητα τους. Το 2008 μεταφέρουν την επιχείρηση σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. με γνώμονα την διατήρηση της ποιότητας των υλικών και τελικών προϊόντων. Επενδύουν σε υπέρσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό́ και η εταιρεία προχωρά́ στον πρωτοποριακό σχεδιασμό́ και παραγωγή́ στρωμάτων box.

Το 2019 εισέρχεται στην εταιρία ο κος Βασίλης Ψύχος υιός του κ. Κωνσταντίνου Ψύχου, προσφέροντας τον αέρα της νέας γενιάς δίνει μία νέα πινελιά εξέλιξης στην επιχείρηση. Διανύοντας την τρίτη γενιά η εταιρία KingStrom συνεχίζει με προσήλωση να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας και εξατομικευμένα προϊόντα ύπνου για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Σήμερα ο συνδυασμός των ανθρώπων που περιβάλουν την επιχείρηση καθώς και η πίστη και η αγάπη που τους περικλείει έχουν συντελέσει στην πλήρη ανάπτυξη της εταιρίας, διαθέτοντας δύο φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλία, σε Τρίκαλα και Λάρισα και ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Ένα νέο ξεκίνημα έρχεται για την εταιρία KingStrom, αφού από το 2023 ξεκινά δυναμικά να δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων, έχοντας ως βασικό μας στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις, με έμφαση στο design, τη λειτουργικότητα, την ποιότητα, και φυσικά τις οικονομικές τιμές.

Η εταιρία KingStrom δεν απευθύνεται μόνο σε πελάτες λιανικής πώλησης αλλά και χονδρικής πώλησης (B2C,B2B). Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας, είναι ότι μπορεί να σας προσφέρει εξατομικευμένα προϊόντα με βάσει τις ανάγκες σας.

Στόχος

Η εταιρία KingStrom εισήλθε στο χώρο των στρωμάτων για να αλλάξει τα δεδομένα, κύριο μέλημα της η σχέση ποιότητας-τιμής.

Η προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα επιλεγμένα υγιεινά και με προδιαγραφές υλικά και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυώνται την πιο ποιοτική και υγιεινή κατασκευή στα στρώματα παραγωγής μας.

Η συνέπεια για σωστές προδιαγραφές σε ανατομικότητα, ορθοπεδικότητα, υγιεινή, αντοχή των στρωμάτων μας καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν στόχους της εταιρείας μας.

Με τη βοήθεια σύγχρονων επιστημονικών ερευνών και σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, τα προϊόντα της KingStrom εναρμονίζονται στις εκάστοτε απαιτήσεις, διατηρώντας πάντα την άριστη ποιότητα. Άλλωστε είναι η μοναδική εταιρία που σχεδόν όλα της τα προϊόντα διαθέτουν στο ελάχιστον δέκα χρόνια εγγύηση


Γιατί να επιλέξετε στρώμα KingStrom:

 • Eμπειρία και επαγγελματισμός
 • Χιλιάδες Ικανοποιημένοι Πελάτες
 • Συνέπεια
 • Προσιτές Τιμές


Γραμμή Παραγωγής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Υλικά:

Με σεβασμό, γνώση και εμπειρία επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά, και προσεγμένες πρώτες ύλες, για να δημιουργούμε μια μοναδική εμπειρία ύπνου. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα καθώς και τα ύφασμα έχουν τη πιστοποίηση ΟΕΚΟ ΤΕΧ STANDARD 100

 • BonnelSprings Ελατήρια σε πλέγμα, κατασκευασμένα από Ευρωπαϊκό ατσάλινο σύρμα, πάχους 2,40 mm. σε σχήμα διπλού κώνου (118 τεµ./m2). Συμβάλλουν στη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης και εξασφαλίζουν την κατάλληλη ορθοπεδική θέση του σώματος, ασκώντας ομοιόμορφη πίεση μεγάλης αντοχής.
 • Τα ελατήρια από ατσάλι τύπου BonnelSprings είναι γνωστά για τη παραδοσιακή άνεση που προσφέρουν. Κάθε ελατήριο με δικωνική φόρμα αποτελείται από ένα κομμάτι ατσάλι κατάλληλα διαμορφωμένο. Μια επεξεργασία ρεύματος-βαφής κάνει τα ελατήρια ανθεκτικά στην παραμόρφωση. Συναρμολογούνται με ένα σπιράλ που διασφαλίζει την τέλεια ένωση και βελτιστοποιεί παράλληλα τη συλλογική δουλειά των ελατηρίων.
 • PocketSprings Τα στρώματα είναι εφοδιασμένα με πολλά ελατήρια, κάθε ένα από τα οποία περιέχεται σε μια θήκη. Αυτό επιτρέπει σε κάθε ελατήριο να λειτουργεί ανεξάρτητα από όλα τα άλλα και να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε σημείο του σώματος, εξασφαλίζονται αθόρυβη λειτουργία. Διαθέτει 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας ανάλογα τη διάμετρο του ελατηρίου. Είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις micro-pocketspring(πάνω από 1500 ελατήρια στο διπλό στρώμα) και στη κανονική(περίπου 860 ελατήρια στο διπλό στρώμα).
 • Λευκή Βάτα Συνδυασμός από λευκές βαμβακερές, μάλλινες και πολυεστερικές ίνες. Χρησιμοποιείται σαν υλικό γεμίσματος του στρώματος, και προσφέρει άνεση και ελαστικότητα. Βοηθά στην ισορροπία του σώματος. Είναι το πιο κατάλληλο υλικό γεμίσματος, απόλυτα οικολογικό και ανακυκλώσιμο καθώς δεν περιέχει πολυμερείς ίνες που θεωρούνται ύποπτες για την τοξικότητά τους.Η επεξεργασία τους Περνάνε από ειδικούς φούρνους 400 βαθμών
 • Latex Το Latex είναι μία ουσία που εξάγεται από το φυτό Καουτσουκόδεντροκόβοντας τον φλοιό με σκοπό την απόκτηση του γαλακτώδους υγρού που εκκρίνει. Κατά τη στερεοποίηση το στρώμα αποκτά επτά διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, η κάθε μία κατάλληλη για κάθε περιοχή του ανθρώπινου σώματος (κεφάλι – αυχένας – πλάτη – μέση – λεκάνη –μηροί – γόνατα – πέλματα). Έτσι έχουμε ένα στρώμα που αγκαλιάζει και στηρίζει απόλυτα όλα τα σημεία του ανθρώπινου κορμού, καθώς ασκεί διαφορετική πίεση στο στρώμα το κεφάλι ή το πέλμα μας απ’ την πίεση που ασκεί η μέση και πολύ περισσότερο η πλάτη μας. Επιπλέον το φυσικό latex διαθέτει ειδικές κυψέλες οι οποίες επιτρέπουν τον αερισμό του εσωτερικού του στρώματος. Σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες, αυτό το υλικό μπορεί να επιλύσει πολλά αλλεργικά προβλήματα τα οποία γίνονται όλο και πιο συχνά κάθε μέρα. Η φυσική ελαστικότητα του latex του επιτρέπει να προσαρμόζεται, σημείο προς σημείο, σε κάθε στάση του σώματος προκειμένου να το συγκρατεί με προφανή ορθοπεδικά πλεονεκτήματα.
 • Memory Memory με οπές αερισμού οι οποίες αυξάνουν σημαντικά την κυκλοφορία του αέρα και μειώνουν την υγρασία ώστε να επιτυγχάνεται τέλεια διαπνοή του στρώματος και απόλυτη άνεση.Έχει την ιδιότητα να αντιδρά ανάλογα με το βαθμό πίεσης που δέχεται από τα σώματα κατά τη διάρκεια του ύπνου και να προσαρμόζεται ανάλογα, αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες του σώματος, παρέχοντας την καλύτερη στήριξη στην σπονδυλική στήλη.
 • Κοκοφοίνικας Φυσικό υλικό από ίνες που προέρχονται από το περίβλημα της καρύδας.Αποδίδει άριστα ως μονωτικό υλικό και διαθέτει ιδιότητες πολύ καλού εξαερισμού. Φυσικό προϊόν με ρυθμιστική ενέργεια υγρασίας. Εξασφαλίζει την ανατομική συμπεριφορά του στρώματος.

Υφάσματα:

 • AloeVera Μικροκάψουλες οι οποίες περιέχουν απόσταγμα AloeVera, γνωστό από την αρχαιότητα για τα πολλαπλά ωφέλη της (αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό, αντιοξειδωτικό). Κατά την επαφή του με το δέρμα ή με μια απλή κίνηση, αυτές οι μικροκάψουλες απελευθερώνουν το ωφέλιμο απόσταγμα της ουσίας που περιέχουν, το οποίο με τη σειρά του έχει θετικές επιδράσεις σε κάποιες από τις σοβαρές λειτουργείες του σώματος, οδηγώντας έτσι σε βαθιά χαλάρωση και μια αίσθηση ευημερίας.
 • Ύφασμα Soft Care Απαλό σαν μετάξι. Το συγκεκριμένο ύφασμα παράγεται από μια ξεχωριστή ίνα βισκόζης η οποία είναι εντελώς βιοδιασπώμενη. Μοίαζει με μετάξι με μια δόση από πλούσια και έντονα χρώματα. Είναι εξαιρετικά ευχάριστο, απαλό και άνετο και δίνει μια απίθανη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απορροφά την υγρασία, προσφέρει καλή κυκλοφορία αέρα και είναι ανθεκτικό στη φθορά.
 • Ύφασμα Scensic Η τεχνολογία Scensic® προσφέρει την αρωματοθεραπείας στο ύφασμα. Μελετημένη σε 3 διαφορετικές μυρωδιές, λεβάντα, πράσινο τσάι και loundry. Η λεβάντα και το πράσινο τσάι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες: Πράγματι, το άρωμά τους, με αδιαμφισβήτητες χαλαρωτικές ιδιότητες, εξαφανίζει σωματικές και συναισθηματικές εντάσεις, και έτσι γίνεται μια φυσική συνταγή για αντιμετώπιση διαταραχών ύπνου δίνοντας μια ολική αίσθηση ευεξίας. Το ύφασμα loundry, από την άλλη, δίνει ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας. Τα ειδικά αρώματα Sensic®, που εφαρμόζονται στην ειδική επεξεργασία των μικρο-κάψουλων (ένα μοναδικό σύστημα για την εφαρμογή και τοποθέτηση του αρώματος στις επιφάνειες των υφασμάτων) απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του ύπνου μέσω των κινήσεων του σώματος.

Μερικοί από του πελάτες μας:

****

****

****

****

****

/p>

 


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Η Εταιρεία Μας

Κάποιοι πιάνονται στον ύπνο, κάποιοι σας πιάνουν στον ύπνο και κάποιοι κοιμούνται σαν Βασιλιάδες.

KingStrom ανατομικά, υποαλλεργικά στρώματα με υλικά που ξεχωρίζουν... λεπτομέρεια που προκαλεί.

Διασφαλίστε τον πιο ονειρεμένο ύπνο βελτιώνοντας τη ποιότητα ζωής σας.

Για ύπνο βασιλικό!
Η Εταιρία Μας

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1965 από τον κο. Ευάγγελο Ψύχο με έδρα τα Τρίκαλα και δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή χειροποίητων στρωμάτων.

Πρωταρχικός στόχος η ποιότητα των υλικών και η αφοσίωση του στο έργο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποιείτε αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού για παραγωγή στρωμάτων με ελατήρια.

Στη συνέχεια εισέρχονται στην εταιρία οι υιοί ως έτεροι κος. Κωνσταντίνος Ψύχος και κος. Αθανάσιος Ψύχος.

Έχοντας πίστη, όρεξη και αγάπη καταφέρνουν να ενισχύσουν τη δραστηριότητα τους.

Το 2008 μεταφέρουν την επιχείρηση σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. με γνώμονα την διατήρηση της ποιότητας των υλικών και τελικών προϊόντων.

Επενδύουν σε υπερσύγρονο μηχανολογικό εξοπλισμό́ και η εταιρεία προχωρά́ στον πρωτοποριακό σχεδιασμό́ και παραγωγή́ στρωμάτων box.

Το 2019 εισέρχεται στην εταιρία ο κος Βασίλης Ψύχος υιός του κ. Κωνσταντίνου Ψύχου, προσφέροντας τον αέρα της νέας γενιάς δίνει μία νέα πινελιά εξέλιξης στην επιχείρηση. Διανύοντας την τρίτη γενιά η εταιρία KingStrom συνεχίζει με προσήλωση να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας και εξατομικευμένα προϊόντα ύπνου για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Σήμερα ο συνδυασμός των ανθρώπων που περιβάλουν την επιχείρηση καθώς και η πίστη και η αγάπη που τους περικλείει έχουν συντελέσει στην πλήρη ανάπτυξη της εταιρίας, διαθέτοντας δύο φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλία, σε Τρίκαλα και Λάρισα και ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Ένα νέο ξεκίνημα έρχεται για την εταιρία KingStrom, αφού από το 2023 ξεκινά δυναμικά να δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων, έχοντας ως βασικό μας στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις, με έμφαση στο design, τη λειτουργικότητα, την ποιότητα, και φυσικά τις οικονομικές τιμές.

Η εταιρία KingStrom δεν απευθύνεται μόνο σε πελάτες λιανικής πώλησης αλλά και χονδρικής πώλησης (B2C,B2B). Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας, είναι ότι μπορεί να σας προσφέρει εξατομικευμένα προϊόντα με βάσει τις ανάγκες σας.
Στόχος

Η εταιρία KingStrom εισήλθε στο χώρο των στρωμάτων για να αλλάξει τα δεδομένα, κύριο μέλημα της η σχέση ποιότητας-τιμής.

Η προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα επιλεγμένα υγιεινά και με προδιαγραφές υλικά και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυώνται την πιο ποιοτική και υγιεινή κατασκευή στα στρώματα παραγωγής μας.

Η συνέπεια για σωστές προδιαγραφές σε ανατομικότητα, ορθοπεδικότητα, υγιεινή, αντοχή των στρωμάτων μας καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν στόχους της εταιρείας μας.

Με τη βοήθεια σύγχρονων επιστημονικών ερευνών και σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, τα προϊόντα της KingStrom εναρμονίζονται στις εκάστοτε απαιτήσεις, διατηρώντας πάντα την άριστη ποιότητα. Άλλωστε είναι η μοναδική εταιρία που σχεδόν όλα της τα προϊόντα διαθέτουν στο ελάχιστον δέκα χρόνια εγγύηση.


Γραμμή ΠαραγωγήςΥλικά

Με σεβασμό, γνώση και εμπειρία επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά, και προσεγμένες πρώτες ύλες, για να δημιουργούμε μια μοναδική εμπειρία ύπνου. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα καθώς και τα ύφασμα έχουν τη πιστοποίηση ΟΕΚΟ ΤΕΧ STANDARD 100

 • BonnelSprings Ελατήρια σε πλέγμα, κατασκευασμένα από Ευρωπαϊκό ατσάλινο σύρμα, πάχους 2,40 mm. σε σχήμα διπλού κώνου (118 τεµ./m2). Συμβάλλουν στη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης και εξασφαλίζουν την κατάλληλη ορθοπεδική θέση του σώματος, ασκώντας ομοιόμορφη πίεση μεγάλης αντοχής.
 • Τα ελατήρια από ατσάλι τύπου BonnelSprings είναι γνωστά για τη παραδοσιακή άνεση που προσφέρουν. Κάθε ελατήριο με δικωνική φόρμα αποτελείται από ένα κομμάτι ατσάλι κατάλληλα διαμορφωμένο. Μια επεξεργασία ρεύματος-βαφής κάνει τα ελατήρια ανθεκτικά στην παραμόρφωση. Συναρμολογούνται με ένα σπιράλ που διασφαλίζει την τέλεια ένωση και βελτιστοποιεί παράλληλα τη συλλογική δουλειά των ελατηρίων.
 • PocketSprings Τα στρώματα είναι εφοδιασμένα με πολλά ελατήρια, κάθε ένα από τα οποία περιέχεται σε μια θήκη. Αυτό επιτρέπει σε κάθε ελατήριο να λειτουργεί ανεξάρτητα από όλα τα άλλα και να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε σημείο του σώματος, εξασφαλίζονται αθόρυβη λειτουργία. Διαθέτει 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας ανάλογα τη διάμετρο του ελατηρίου. Είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις micro-pocketspring(πάνω από 1500 ελατήρια στο διπλό στρώμα) και στη κανονική(περίπου 860 ελατήρια στο διπλό στρώμα).
 • Λευκή Βάτα Συνδυασμός από λευκές βαμβακερές, μάλλινες και πολυεστερικές ίνες. Χρησιμοποιείται σαν υλικό γεμίσματος του στρώματος, και προσφέρει άνεση και ελαστικότητα. Βοηθά στην ισορροπία του σώματος. Είναι το πιο κατάλληλο υλικό γεμίσματος, απόλυτα οικολογικό και ανακυκλώσιμο καθώς δεν περιέχει πολυμερείς ίνες που θεωρούνται ύποπτες για την τοξικότητά τους.Η επεξεργασία τους Περνάνε από ειδικούς φούρνους 400 βαθμών
 • Latex Το Latex είναι μία ουσία που εξάγεται από το φυτό Καουτσουκόδεντροκόβοντας τον φλοιό με σκοπό την απόκτηση του γαλακτώδους υγρού που εκκρίνει. Κατά τη στερεοποίηση το στρώμα αποκτά επτά διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, η κάθε μία κατάλληλη για κάθε περιοχή του ανθρώπινου σώματος (κεφάλι – αυχένας – πλάτη – μέση – λεκάνη –μηροί – γόνατα – πέλματα). Έτσι έχουμε ένα στρώμα που αγκαλιάζει και στηρίζει απόλυτα όλα τα σημεία του ανθρώπινου κορμού, καθώς ασκεί διαφορετική πίεση στο στρώμα το κεφάλι ή το πέλμα μας απ’ την πίεση που ασκεί η μέση και πολύ περισσότερο η πλάτη μας. Επιπλέον το φυσικό latex διαθέτει ειδικές κυψέλες οι οποίες επιτρέπουν τον αερισμό του εσωτερικού του στρώματος. Σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες, αυτό το υλικό μπορεί να επιλύσει πολλά αλλεργικά προβλήματα τα οποία γίνονται όλο και πιο συχνά κάθε μέρα. Η φυσική ελαστικότητα του latex του επιτρέπει να προσαρμόζεται, σημείο προς σημείο, σε κάθε στάση του σώματος προκειμένου να το συγκρατεί με προφανή ορθοπεδικά πλεονεκτήματα.
 • Memory Memory με οπές αερισμού οι οποίες αυξάνουν σημαντικά την κυκλοφορία του αέρα και μειώνουν την υγρασία ώστε να επιτυγχάνεται τέλεια διαπνοή του στρώματος και απόλυτη άνεση.Έχει την ιδιότητα να αντιδρά ανάλογα με το βαθμό πίεσης που δέχεται από τα σώματα κατά τη διάρκεια του ύπνου και να προσαρμόζεται ανάλογα, αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες του σώματος, παρέχοντας την καλύτερη στήριξη στην σπονδυλική στήλη.
 • Κοκοφοίνικας Φυσικό υλικό από ίνες που προέρχονται από το περίβλημα της καρύδας. Αποδίδει άριστα ως μονωτικό υλικό και διαθέτει ιδιότητες πολύ καλού εξαερισμού. Φυσικό προϊόν με ρυθμιστική ενέργεια υγρασίας. Εξασφαλίζει την ανατομική συμπεριφορά του στρώματος.
 • Χειρολαβές: Εξυπηρετούν στην διαδικασία αλλαγής πλευράς του στρώματος κατά τη διάρκεια του χρόνου.

 • Ατσάλινο Πλαίσιο: Ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο ελατηρίων, που ενισχύει και προστατεύει τη δομή του στρώματος, διαφοροποιώντας την ορθοπεδική του μορφή. Κατασκευασμένο από χάλυβα.
 • Μαλλί : φυσικό υλικό, απαλό, ελαστικό, ευλύγιστο με θερμομονωτικές ιδιότητες, αφού υποβληθεί σε επεξεργασία με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον.  Διατηρεί τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες και είναι ένα υλικό, που απομονώνει την υγρασία και μπορεί να μας κρατά δροσερούς το καλοκαίρι και ζεστούς το χειμώνα, διατηρώντας τη θερμοκρασία σε σταθερά επίπεδα. Το μαλλί βοηθάει στην εξασφάλιση ενός καλού μικροκλίματος και λειτουργεί ως μονάδα κλιματισμού για το κρεβάτι σας.
 • Κετσές: Υπάρχουν δύο είδη, ο λευκός κετσές και ο μαύρος κετσές. Περιέχουν βαμβακερές, μάλλινες και πολυεστερικές ίνες. Ειδικοί τάπητες σκληροί, ψημένοι και αποστειρωμένοι στους 210οC.Τοποθετούνται πάνω από τα ελατήρια για την απομόνωση τους από τα υπόλοιπα υλικά. Προσφέρει περισσότερη ενίσχυση στο τελάρο και μεγαλύτερη σκληρότητα στο στρώμα.
 • Dacron: Αφράτη, λευκή, βελονιασμένη βάτα με υπό αλλεργικές ιδιότητες, οι οποίες δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη μικροβίων. Προσφέρει μια αφράτη αίσθηση στο στρώμα.
 • ComfortFoamΑφρώδες υλικό, αγκαλιάζει απόλυτα κάθε σημείο του σώματος, εξαλείφοντας τις πιέσεις που ασκούνται από το στρώμα.
 • Air Foam:Αφρώδες υλικό, η δομή του σχήματος και της κατασκευής του, επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία αέρα μέσα στο στρώμα.
 • AloeVera: Μικροκάψουλες οι οποίες περιέχουν απόσταγμα AloeVera, γνωστό από την αρχαιότητα για τα πολλαπλά οφέλη της (αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό, αντιοξειδωτικό). Κατά την επαφή του με το δέρμα ή με μια απλή κίνηση, αυτές οι μικροκάψουλες απελευθερώνουν το ωφέλιμο απόσταγμα της ουσίας που περιέχουν, το οποίο με τη σειρά του έχει θετικές επιδράσεις σε κάποιες από τις σοβαρές λειτουργείες του σώματος, οδηγώντας έτσι σε βαθιά χαλάρωση και μια αίσθηση ευημερίας.
 • Ύφασμα Soft Care: Απαλό σαν μετάξι. Το συγκεκριμένο ύφασμα παράγεται από μια ξεχωριστή ίνα βισκόζης η οποία είναι εντελώς βιοδιασπώμενη. Μοιάζει με μετάξι με μια δόση από πλούσια και έντονα χρώματα. Είναι εξαιρετικά ευχάριστο, απαλό και άνετο και δίνει μια απίθανη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απορροφά την υγρασία, προσφέρει καλή κυκλοφορία αέρα και είναι ανθεκτικό στη φθορά.
 • Ύφασμα Scensic: Η τεχνολογία Scensic® προσφέρει την αρωματοθεραπείας στο ύφασμα. Μελετημένη σε 3 διαφορετικές μυρωδιές, λεβάντα, πράσινο τσάι και loundry. Η λεβάντα και το πράσινο τσάι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες: Πράγματι, το άρωμά τους, με αδιαμφισβήτητες χαλαρωτικές ιδιότητες, εξαφανίζει σωματικές και συναισθηματικές εντάσεις, και έτσι γίνεται μια φυσική συνταγή για αντιμετώπιση διαταραχών ύπνου δίνοντας μια ολική αίσθηση ευεξίας. Το ύφασμα loundry, από την άλλη, δίνει ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας. Τα ειδικά αρώματα Sensic®, που εφαρμόζονται στην ειδική επεξεργασία των μικροκαψουλ΄βν (ένα μοναδικό σύστημα για την εφαρμογή και τοποθέτηση του αρώματος στις επιφάνειες των υφασμάτων) απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του ύπνου μέσω των κινήσεων του σώματος.Μερικοί από τους πελάτες μας

Γιατί να επιλέξετε στρώμα KingStrom

Eμπειρία και επαγγελματισμός

Συνέπεια

Προσιτές Τιμές

Χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες