Η Εταιρεία Μας

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1965 από τον Κο. Ευάγγελο Ψύχο με έδρα τα Τρίκαλα και δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή χειροποίητων στρωμάτων.
Πρωταρχικός στόχος η ποιότητα των υλικών και η αφοσίωση του στο έργο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποιείτε αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού για παραγωγή στρωμάτων με ελατήρια.
Στη συνέχεια εισέρχονται στην εταιρία οι υιοί ως έτεροι κος. Κωνσταντίνος Ψύχος και κος. Αθανάσιος Ψύχος.
Έχοντας πίστη, όρεξη και αγάπη καταφέρνουν να ενισχύσουν τη δραστηριότητα τους.
Το 2008 μεταφέρουν την επιχείρηση σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. με γνώμονα την διατήρηση της ποιότητας των υλικών και τελικών προϊόντων.
Επενδύουν σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό́ και η εταιρεία προχωρά́ στον πρωτοποριακό σχεδιασμό́ και παραγωγή́ στρωμάτων box.
Το 2019 εισέρχεται στην εταιρία ο κος Βασίλης Ψύχος υιός του κ. Κωνσταντίνου Ψύχου, προσφέροντας τον αέρα της νέας γενιάς δίνει μία νέα πινελιά εξέλιξης στην επιχείρηση.
Διανύοντας την τρίτη γενιά η εταιρία KingStrom συνεχίζει με προσήλωση να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας και εξατομικευμένα προϊόντα ύπνου για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες.
Σήμερα ο συνδυασμός των ανθρώπων που περιβάλουν την επιχείρηση καθώς και η πίστη και η αγάπη που τους περικλύζει έχουν συντελέσει στην πλήρη ανάπτυξη της εταιρίας, διαθέτοντας δύο φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλία, σε Τρίκαλα και Λάρισα και ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα. 
Ένα νέο ξεκίνημα έρχεται για την εταιρία KingStrom, αφού από το 2023 ξεκινά δυναμικά να δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων, έχοντας ως βασικό μας στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις, με έμφαση στο design, τη λειτουργικότητα, την ποιότητα, και φυσικά τις οικονομικές τιμές.
Η εταιρία KingStrom δεν απευθύνεται μόνο σε πελάτες λιανικής πώλησης αλλά και χονδρικής πώλησης (B2C,B2B).
Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας, είναι ότι μπορεί να σας προσφέρει εξατομικευμένα προϊόντα με βάσει τις ανάγκες σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλέφωνο: +30 24310 55146 ή στο email:info@kingstrom.gr